Att ha spel som hobby

Ibland är det ett mysterium i hur man väljer sina hobbyers, vad är det som får en att komma in på ett spår? Många kombinerar sin hobby med att samla på sina favoritsaker. Vissa samlar på modellbilar och vissa på riktiga bilar, vare sig det är den lilla modellen eller den stora så är det ett intresse som kostar pengar, likt många andra hobbyers.

Att spela

Vissa har spel som hobby och väljer att se det som sitt intresse, det är en kostsam eller vinnande hobby och den är svår att sätta en budget på. För de som inte kan kontrollera sitt spelande så är det en last och inte en hobby, vissa väljer inte ens att spela så mycket utan känner sig tvungna. Men för vissa är det en hobby som är under kontroll och ger mer än det tar. För Mattias från Malmö ser det annorlunda ut än för många:

”– Jag spelar väldigt mycket spel. Tidigare hade jag som regel att köpa ett nytt spel varje månad. Att spela spel är en del av min vardag, men det är bara i poker jag spelar om pengar.
Han spelar både brädspel och på nätet, mest othello, backgammon, strategispelet carcassonne, frågesporter och poker.”

För de som klarar att hålla spelande på jämn nivå kan göra en vinst men det viktigaste är att se det som ett intresse med risker. För den som gillar poker och vill testa på om det är ett intresse som passar er är http://www.pokerstars.se rätt ställe att gå till.