Ett intresse för stickning

Att ha en hobby av något slag är minst sagt bra för hälsan, det är helt enkelt bra att ha något att roa sig med då och då. Vad det sen är för något varierar såklart otroligt mycket från person till person, men en sak som inte är allt för ovanligt att man har som intresse, det är att sticka!

Att ha ett intresse att ägna sig åt är alla gånger något bra, och att det är stickning som många har som hobby är faktiskt inget ovanligt. Och det blir faktiskt allt vanligare att man plockar upp stickor och stickar allt från enkla halsdukar till avancerade tröjor. Och såhär skriver man om det på gp.se:

I stort sett alla som någon gång har hållit i en virknål har gjort en mormorsruta. Ofta flera, ibland till en hel pläd. I år är den hetare än någonsin, om man får tro några av de garnbutiker som finns i Göteborg.

Det är med andra ord otroligt populärt med stickning! Och även om man idag inte stickar, så kan man såklart lära sig. Det är inte så himla svårt, och här kan du till exempel hitta en bra guide. Garn i alla färger till din stickning kan du enkelt klicka hem på nätet, och sen är det bar att sätta igång. För att ha en hobby för sin egen skull som man ägnar sig åt på egen hand, är verkligen bra, och för många så är stickningen just detta. Så låt det inspirera dig!

stickad tröja