Hobby att tyda kort

För många handlar det om ett yrke och för andra handlar det om att hålla på mes in hobby. Tarot kan vara en allvarlig och seriös sak att hålla på med om man utger sig för att vara siare och tar betalt för att spå främlingars framtid. Dock bör det inte att tas på fullaste allvaret när det handlar om att spå på skoj och att ha det som en hobby. Med en hobby innebär det att man endast på skoj lägger kort som man sedan tyder, man är dock på fullt allvar medveten om att dess innebörd inte behöver betyda någonting speciellt.

Att spå i tarot kan antingen handla om att faktiskt försöka spå framtiden eller att ha det som hobby och bara tycka att det är en rolig grej. Samtidigt kan det för vidskepliga vara en allvarlig sak som inte tas så lätt på om man är seriös inom branschen. För den som gillar att ha tarot som hobby kan göra det till en mer social tillställning och använder gärna tarot till att spå sina väninnor. Det finns flera olika sätt att spå på och de klassiska sätten är genom:

  • En spå- eller kristallkula sägs ge den clairvoyanta en inblick i framtiden. Vissa förklarar det som att de ser en dimma som avslöjar vilka händelser som står inför dörren.
  • Tarotkorten som har nämnts tidigare är en klar favorit och finns i många olika versioner. Många moderna kortlekar kan användas till spel medan de äldre kan ha ett enbart syfte för att spå framtiden och att tyda tarot. Trots att de äldre korten fått en betydelse som handlar om just spådom så var de ursprungliga korten betydligt mindre vidskepligt och dessutom till för spel.
  • Te och dess blad efter en fika är något som vissa anser vara en vägvisning mot framtiden och att det skvallrar om personens öde. Tanken är att tebladen skall samlas ihop i en form som ska visa personens framtid, dock är det inget den vanliga Svensson klarar av riktigt och det är ett måste att ha ett mediums insikt.
  • Handflatan kan för den med skarp syn urskilja livslängder, antal barn och lycka. I att spå handflator ska vara något man tränar upp då varje linje i handen har olika betydelser.

Ha ett party och spå dina vänner

spåkula och kvinna

Anordna en fest och visa dina vänner vad du lärt dig. Att lära sig tarot kan vem som helst med intresse och att läsa en bok i spådomens konst är inga konstigheter. Det man ska tänka på är att informera sina vänner om att alla resultat som kommer med korten är en tolkningsfråga och att det inte alls behöver stämma. Dessutom är man den som bestämmer över sitt öde och väljer sin egen väg, säger tarotkorten att du inte finner din drömman så ska det definitivt tas med en nypa salt. Tänk också på att vissa saker man ser inte behöver yttras om de inte är nödvändiga, följ tre steg i hur mycket du kan avslöja: Är det 100 % sant? Är det snällt? Och är det nödvändigt?.